Buraya Tıkla
Dekoratif Ayna Model Seçimi

Dekoratif Ayna Model Seçimi

 

Öncelikle, duvar aynası tasarımınızın amacına ve içinde asılacağı odanın tarzına karar vermeniz gerekir. Çünkü farklı odalar için kesinlikle zıt tasarımlar gerekebilir. Sitemizdeki salon ayna modelleri ve dekoratif duvar aynaları evinizde çok şık duracak.

Salonda, kural olarak, kendinize bakmak için ayna yerleştirmeye gerek yoktur. Yani, salondaki aynaların amacı sadece dekoratif görüntüleri ile ortama şıklık katmaları olacaktır. Bu durumda, her şey zevkinize ve cüzdanınıza bağlıdır.

Salon duvar aynaları için eklektik stiller, Yunan temaları, uzun güneş ışınlarına benzeyen çerçevelerdeki yuvarlak şekillerde aynalar olabilir. Ayrıca şekilli çerçeveler ile de kombin sağlayabilirsiniz. Kanepenin önünde durduğu duvara yerleştirilmiş modern bir aynada olabilir. Odanın dekoratif kompozisyonunun merkezi olacak benzersiz bir tasarım aynasını da seçebilirsiniz.

Mekanınızda dekoratif duracak ve farklılık yaratacak bir dekor sağlamak için değişik şekil ve boyutlardaki farklı çerçevelere sahip aynaları bir duvara rastgele yerleştirerek, modern ve farklı bir hava yaratabilirsiniz. Değişik tarzda seçeceğiniz aynalarla şık bir görünüm yakalayabilirsiniz. Dilediğiniz boy ve tarzda mumları aynanızın önüne yerleştirerek ışık oyunları yaratabilir, ortamda şık, tatlı ve romantik ışıldamalar yaratabilirsiniz.